Om

Advokatfirmaet Birkkjær Räder er et boutique advokatfirma med speciale i erhvervsret, insolvensret, fast ejendom og retssager.

Den nødvendige ekspertise og erfaring er oparbejdet gennem 12 år hos Kammeradvokaten, Finansiel Stabilitet og Accura.

Hos Advokatfirmaet Birkkjær Räder er det hele skåret ind til kerneydelsen. Når du ringer, er det advokat Maria Birkkjær Räder der tager telefonen og løser opgaven. Hun følger op og sørger for at holde dig orienteret undervejs.

Du får et begrundet prisoverslag eller en fast pris på en konkret opgave, men timeprisen er væk, for hvis ikke rådgivningen fører nogen steder hen, har den ikke nogen værdi for dig.

Som advokat er Maria din betroede rådgiver, og hun er meget bevidst om, at din sag er det vigtigste i verden for dig.

Advokatfirmaet tager derfor ikke flere sager ind, end der er tid til at behandle med den fornødne omhu og hurtighed – men vi henviser gerne til en dygtig kollega, hvis vi selv er fyldt op, eller hvis din sag rammer uden for skiven af vores specialer.

Vores vigtigste opgave er at finde frem til den løsning, som (udover at være juridisk velfunderet) er rigtig for dig og din virksomhed. Derfor bruger vi altid god tid på at forstå dine behov og din kommercielle virkelighed.

Giv os et kald – så finder vi frem til den rigtige løsning for dig!